ett Knäckebröd tack!

Om man önskar ett kompliment till maten finns det knäckebröd. Olika sorter och varianter att välja på.
vi har recenserat Vadsbo's olika sorter så ni vet vad ni ska välja!


Från vänster ser vi; Falurågrut, glutenfritt', Rågi och Husman

Rågrut -  en klassiker, bakat på 100% rågmjöl, lite tråkig i längden dock. Mycket knaprig
Glutenfri: väldigt kompakt
Rågi - Lite tunnare och finare. Har en genuin rågsmak

Husman - Krispigt knäckebröd med härlig rågsmak. Bakat på samma recept sedan 1933 (undrar hur receptet var innan)

Andrea föredrar Husman medans Linn föredrar Rågrut.
Smaken är ju som sagt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0