Vad hände med Insparken?

Idag är det ju fredag, en fredag utan planer. Man kunde ju haft planer denna fredag om det nu varit så att Celcus (?) gjort sitt jobb. Man kunde ha fått gå på en Insparksdans, även denna helg hade varit en chans för dem att planera en efterlängtad skoldans. Dock möttes man av en besvikelse även denna vecka. Ingen skoldans eller roliga aktiviteter för skolans stackars elever.
Flera veckor i rad har det cirkulerat rykten i korridorerna om det det skulle vara ev. skoldanser, så har det hållit på sedan skolan började. Varje vecka väcktes nya förhoppningar men i slutet på varje vecka fick man inse att man även denna helg fick fördriva på andra sätt, hänga på ett dött torg, raida någon hemma-fest eller helt enkelt bara sitta hemma. Det hade varit oerhört roligt om det hade funnits en skoldans att gå till och det är vi många som tycker. Enligt rykten skall det inte ha inträffat någon Inspark pga rädsla för ev. dåligt intresse men som det har verkat har intresset varit väldigt starkt. Det kan ju inte ha varit svagt iallafall när man ständigt hör snacket om folk som ska gå på en Inspark, en Inspark som dessvärre nu inte finns.
Det skulle verkligen behöva annordnas något kul för oss elever att göra på helgen och ideén men Celcus, festfixar gruppen är ju jättebra egentligen bara de att ibland får man våga ta chanser och vi vill säga att intresset FINNS.
Nu är det väll dock försent for att annordna en Inspark, dock behöver det ju inte kallas inspark, kan ju faktiskt bara vara en vanlig 16+ klubbfest.

Om ni läser detta nu celcus, lägg detta på minnet. Intresset finns visst
och se inte detta som ett påhopp emot er, inget personligt men vi ville bara säga att det hade varit väldigt uppskattat med en Inspark..


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Tror inte vi får hålla fler fester på Björnes och intresset kommer inte finnas där om man ordnar på holmen så tror det är därför. En av Celsus medlemar går i min klass..

2009-09-18 @ 14:40:51
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: J

Jaa det är väldigt tråkigt att det inte blivit något utav det !!!

2009-09-18 @ 15:39:35
Postat av: Anonym

Varför får man inte hålla det på björnes? :)

2009-09-18 @ 15:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0