ang. nollning

Vi kommer snart hålla ett möte för den framtida nollningen. Eventuellt redan imorgon! Klassen skall samlas för att planera den bästa nollningen någonsin i Natur's historia! (blir nog inte så svårt, antar att den inte varit något vidare)

Förra året hade ju de dåvarande 2orna en riktig chans till att nolla oss. Vi tycker att de inte riktigt tog till vara på sin chans. Våran så kallade nollning bestod mest av lekar så som kull och stafetter vilket ioförsig var kul men det var inte nollning. De bjöd även på goda chokladbollar kan vi minnas och misslyckades att ge oss den med en köttbulle i..

Ledsen att säga det men vi planerar något som kommer slå allt annat. Tyvärr har lärare en viss uppfattning om naturare. En uppfattning vi tycker är felaktig. Att naturare skulle vara svaga människor som inte är säkra på sig själva, människor som inte skulle klara av en nollning. Vi tycker detta är lite diskriminerande eftersom andra program inte riktigt fått den "imagen". Vi vet att naturare inte är några mesar! Vi är tuffa!
Ett exempel på detta är Freja och Emil som vid ett tillfälle ägnat sig åt att äta oskalade bananer med händerna fastbundna. Sånt gör inte mesar! Sådant gör tuffingar. Nv2b består bara av tuffingar!

Vi tycker att traditionen med nollning skall föras vidare. Absolut inte sådan då folk sups ner och dör, sådan är vi inte för.
Men bara en trevlig heldag med Natur-ettan för att lära känna dem!

Som sagt, några ideer finns redan och resten skall inskrivas i klassboken.

Vi kommer sätta press på Mr. B nu, teknik har redan fått ett datum!! Vi kräver ett sådant också! Vi vill inte ha något tjaffs om att; inga på skolan kommer ha något sådant. Skitsnack, tenik får = vi får :)

To be continued


Riktig nollning


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0