Dag nr 1, måndag

Trevligt att vara tillbaka, sorry för att det inte blev en endaste bild idag! Dåligt men det kommer bli bättring, det tar ju trotts allt lite tid att komma in i de nya rutinerna.

  • Idag hade vi vår första fysik lektion och vi lärde oss att Fysik = Förståelse, så kom ihåg det nu!
    + glöm inte att införskaffa ett rutat häfte snarast och ta med er formelsamlingen imorgo

  • Skåpen hade blivit flyttade till D-korridoren som var misstänksamt kall idag! Miniräknarens batteri fick nästan problem att starta igång pga av kylan och dunet i jackan frös till is! Ungefär så kallt var det.
    F.Y.I så kommer en termometer medtagas till skolan imorgon för att checka denna extrema istid som förtillfället förekommer i D-korridoren.

  • För er som är träningssugna så här efter allt julgodis så har vi ett bättre alternativ än det som nämndes i ett tidigare inlägg här i bloggen! Hetsbantning  är inget vi tror på utan vi erbjuder er en mycket bättre form och den kallas Klass-träning. Imorgon möts vi på Nautilus gym kl. 7:30 för ett härligt, svettigt morgonpass. Efter en timmas träning finns det gott om tid för dusch och att göra sig iordning så det är inget att oroa sig för

  • Vi kan även meddela att vi har gjort ett försök till att förbättra vårat nuvarande lite halvkassa schema. Vi uppsökte schemaläggaren som lovat att ta en titt på Nv1b's schema och försöka trycka ihop det mer = inte 4930 onödiga hål! Vi väntar på färdigställt schema!





Bjuder på en härlig höstbild som togs i september 09.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0